Praktisk og Priser

                                             KST
Jeg vil indledningsvist sammen med dig, se på din kropsholdning og interviewe dig omkring de udfordringer og problematikker du har.
 
Behandlingen tager ca. 1 time og foregår mest, mens du ligger blødt og behageligt på ryggen under et tæppe. Tag løst og behageligt tøj på eller du kan tage bukser og de yderste tøjlag af. Behandlingen foregår i en rolig og jordnær atmosfære og består af blide tryk og massage på hele kroppen og især kranium, nakke og ryksøjle/korsben løsnes og rettes om nødvendigt op.
Alle oplever behandlingen som meget behageligt og afslappende.
 
Det er bedst at kunne give kroppen ro efter en behandling, så planlæg gerne efter det.
SUNDHEDSRÅDGIVNING
 
Inden 1. konsultation vil du få tilsendt forskellige skemaer som maddagbog til tre dage, veje og måle skema, helbredshistorie skema og symptomskema. Jeg vil også meget gerne se dine eventuelt sidste blodprøve og undersøgelsessvar fra læge og sygehus. Med baggrund i alle disse oplysninger vil jeg forberede mig til vores første møde så du får så meget ud af konsultationen som muligt.
1. Konsultation vil vi  gennemgå din samlede sundhedstilstand.Sammen lægger vi en helt personlig sundhedsplan for de næste skridt, målsætninger, en plan der inkluderer kost, motion og bevægelse, søvn, mm
Opfølgende konsultationer: Vi ser på hvordan det er gået siden sidst. Hvad har fungeret for dig og hvor skal vi rette til og reviderer planen. Spørgsmål afklares.
(Læs mere om forløbet under fanen SUNDHEDSRÅDGIVER)
 
 
Priser:
 
1 times KST behandling for en voksen    550,- kr
 
1/2 times  KST behandling   barn             300,- kr
 
Sundhedsrådgivning  opstartskonsultation   ca. 1 1/2 time    850,-kr
 
Opfølgende konsultation           ca. 1 time                              550,-kr
 
 
Betaling er kontant eller overførev via Mobilpay på 15272
 
Beløbet kan også overføres på min konto i NykreditBank
5470 2391531
 
 
 
 
Jeg udsteder gavekort, på præsis det antal behandlinger du har lyst til at forære til en du holder af. Ring og bestil, jeg sender gerne ud til modtager.
 
   
 
   
   
Du er altid velkommen til at kontakte mig og få flere oplysninger.
Charlotte Just | Hindborgvej 8, 7860 Spøttrup  | Tlf.: 20321425 | gaiahuset@gmail.com