Klienterne siger

Skriv besked...
Majbritt jakobsen
05/03-2020
At modtage behandling hos Charlotte kan på det varmeste anbefales. Jeg har følt mig i trygge og yderst kompetente hænder. Både min lænd, mine skuldre og nakke har nydt godt af behandlinger. Jeg har fået udvidet min kropsbevisthed Og min krop føles fantastisk og dybt taknemlig efter behandlingerne.
Kirsten Kristensen
19/12-2015
Jeg har haft et hold i nakken med smerter ud i skulderen i en måneds tid og har fået behandlinger hos en fysioterapeut uden nævneværdig effekt. Da jeg startede første gang hos Charlotte i december mærkede jeg allerede efter 3 dage en forandring. Det blev bedre og bedre og efter 4 behandlinger har jeg nu næsten ingen symptomer mere. Det er en utrolig dejlig, nænsom og afslappende behandling og man føler sig som et nyt menneske efter sådan en omgang. Kan varmt anbefales.
Bodil Mellerup
11/06-2015
Det er ren afslapning og afspænding at besøge Charlotte. Første gang jeg besøgte Charlotte, sørgede hun for at rette en skævhed i min ryg. Jeg kan mærke virkningen, når hendes fingre blidt tager fat i de "ømme punkter". Er jeg lidt stresset kan Charlotte også få mig ned på jorden igen. Jeg kan kun varmt anbefale Charlotte og hendes kunnen 😊😊
Dorthe Plagborg
23/04-2015
Første gang jeg søgte Charlottes hjælp var jeg i en meget stresset periode i mit liv. Venner har ofte anbefalet mig at prøve KST, og dette var en fantastisk beroligende, lindrende oplevelse. Sidst jeg var hos Charlotte i Gaia Huset, var det med gener fra et hold i lænden, som kiropraktoren havde svært ved at få til at falde til ro. Dette klarede Charlottes fingre i en enkelt behandling. Pragtfuldt.
Emma, Inger og Michael Frederiksen
17/04-2015
- Man slapper af lige så snart man træder ind i det hyggelige, afslappende lokale - En time går alt for hurtigt -Hurtig hjælp med migræne, spændingshovedpine og nakkespændinger - Ofte er en til to behandlinger nok, hvor man tidligere andre steder skal gå oftere for at få samme virkning. Et sted vi varmt kan anbefale.
Charlotte Just | Hindborgvej 8, 7860 Spøttrup  | Tlf.: 20321425 | gaiahuset@gmail.com