Lidt om mig

Jeg har altid haft lyst til at arbejde med mennesker og helse. Siden jeg i 1989 blev uddannet sygeplejerske har det været omdrejningspunktet i min faglige udvikling med forskellige uddannelser og kurser indenfor NLP, familieterapeut, KST, healing, doula virke, og senest sundhedsrådgiver.
Det er vigtigt for mig at jeg i GaiaHuset kan skabe et trygt og behageligt rum for mine klienter, så de bedst muligt kan tage imod rådgivningen og  behandlingen.
Mit ønske er at jeg kan hjælpe mine klienter videre med deres udfordringer og skabe forbedret livskvalitet  og optimerer den enkeltes sundhed. Med KST kan jeg løsne spændinger, rette skævheder op i bevægeapparatet, sætte gang i kroppens egen gode energi og selvhelbredende kraft og med sundhedsrådgivningen kan jeg optimerer den basale sundhed, hjælpe livsstilsændringer på vej og derigennem få mere energi, glæde og velvære, forebygge og bedre livsstilssygdomme og mindske symptomer fra kroniske sygdomme.
 
Privat er jeg gift med Søren og vi har 4 voksne børn. Vi bor på slægtsgården Torsmark, som vi har drevet siden 1989 og nu driver sammen med vores søn. Klinikken er placeret i sidefløjen til stuehuset.
 
 
Jeg er registreret Alternativ behandler og medlem af KST Forening
- din garanti for en god behandler..
 
Charlotte Just | Hindborgvej 8, 7860 Spøttrup  | Tlf.: 20321425 | gaiahuset@gmail.com